A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Либохорівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Славської селищної ради Стрийського району Львівської області

Подяка батькам

Дата: 21.02.2023 13:31
Кількість переглядів: 26

 

З ініціативи вчителя Володимира Меленьківа, за сприяння депутата Славської селищної ради Петра Микитина та секретаря Славської селищної ради Олега Даниляка в Либохорівському ЗЗСО І-ІІ ступенів здійснено капітальний ремонт класної кімнати: оновлено стіни і стелю, замінено електропровід та світильники, встановлено розетки і вимикачі, підвіконня, панелі, виконано оздоблювальні роботи, вимуровано пічку.  Адміністрація школи і педагогічний колектив висловлює щиру вдячність батькові Володимиру Любінському, який відгукнувся на пропозицію та зробив кваліфікований ремонт приміщення. Велике спасибі батькам, які активно допомагали своєю фізичною працею: Василю Спалилу, Віктору Матіїву, Степану Палюху, Ігорю Яджину, Зеновію  Павлюку, Степану Яблінському, Михайлу Петришинцю, Василю Матіїву, Федору Нагайку, Василю Зеленевичу, Василю Мецевичу, Оксані Мецевич. Окремо дякуємо місцевому майстру Миколі Когуту за ремонт пічного опалення.

Слід відзначити  ініціативність та організаторські якості вчителя іноземної мови Володимира Меленьківа, який взяв на себе відповідальність за якісне та оперативне виконання ремонту. Подяка вчителям, які не залишилися осторонь і допомагали батькам: Любомиру Гешу, Назару Джуферу, Степану Джуферу, а також технічним працівникам закладу освіти: Векличу Василю та Кирейту Олексію, прибиральницям: Матіїв Тетяні й Суранович Ганні.

Щиро радіємо, що від спільних зусиль органів місцевого самоврядування, вчительського та батьківського колективів учням стало затишно і комфортно у класній кімнаті. Висловлюємо надію на те, що така плідна взаємодія буде продовжуватися і надалі. Бажаємо всім міцного здоров’я, мирного неба, злагоди і добробуту!

З повагою та вдячністю

адміністрація Либохорівського ЗЗСО І-ІІ ступенів

 

                                                                                 
      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень