A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Либохорівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Славської селищної ради Стрийського району Львівської області

16 днів проти насильства

Дата: 21.12.2022 13:31
Кількість переглядів: 60

В рамках акції «16 днів проти насильства», яка тривала з 25 листопада по 13 грудня 2022 року, в Либохорівському ЗЗСО І-ІІ ступенів класними керівниками і практичним психологом було проведено ряд заходів з метою привернення уваги школярів до проблеми порушення прав людей та дітей зокрема.

В початковій школі пройшли години психолога: «Від ласкавих слів затихає гнів» (1 клас), «На що ми маємо право, а на що – ні?» (2, 4 класи).

Учні 7 класу спілкувалися про ризиковану поведінку, яка призводить до ВІЛ-інфекції та СНІДу, і ставлення до осіб, які захворіли на СНІД (година спілкування з елементами тренінгу «ВІЛ, СНІД: передбачити, уникнути, не захворіти» (класний керівник Мечержак О.Я.).

На годину психолога «Насильство – це порушення прав людини», яка проводилась Озінковською В.О. з учнями 8-9 класів, були запрошені інспектор сектору ювенальної превенції лейтенант поліції Наталія Циб та старший інспектор сектору ювенальної превенції капітан поліції Наталія Коваль, які спілкувались із школярами про питання захисту неповнолітніх у ситуаціях домашнього насильства, про відповідальність неповнолітніх за булінг та вчинення правопорушень, про права та обов’язки учнів. Інспектори провели роз’яснювальну роботу також з учнями 5-7 класів щодо уникнення протиправної поведінки, правил поведінки у школі, дотримання правил дорожнього руху. Учні 5-9 класів організували виставку стінгазет «Життя без насильства».     

                                                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень