A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Либохорівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Славської селищної ради Стрийського району Львівської області

Протокол педради про вибір підручників для 1 класу.

Дата: 24.01.2024 13:20
Кількість переглядів: 39

Протокол

засідання педагогічної ради

Либохорівського ЗЗСО І-ІІ ступенів

22.12.2023                                                                                   № 5

 

Голова педагогічної ради: Кирейто В.М.

Секретар педагогічної ради: Озінковська В.О.

Присутні – 20 осіб

Відсутні: Яблонська М.М., Бендеш Н.І.

 

Порядок денний:

1.Про  вибір підручників для учнів 1 класу.

1. СЛУХАЛИ:

 

Кирейта Віктора Михайловича, директора Либохорівського ЗЗСО, який нагадав присутнім про  зміст листа МОН України від  27.11.2023 №1/18679-23 «Про забезпечення виконання наказу МОН від 02 жовтня 2023 року № 1183», листа департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації від «Щодо вибору посібників для 1 класу закладів загальної середньої освіти». Зазначив, що педагоги початкових класів Демків Віра Василівна і Ковалів Наталія Федорівна, опрацювавши інструктивно-методичні матеріали для здійснення вибору закладами освіти посібників з кожної назви посібника у комплекті з проєктом обкладинки для 1 класу закладів загальної середньої освіти, познайомилися з графіком онлайн-презентацій авторських концепцій посібників, поданих на конкурсний відбір посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (1 клас),  упродовж 08 – 21 грудня 2023 року ознайомилися  з електронними версіями оригінал-макетів підручників та посібників, переглянули  онлайн-презентації авторських концепцій підручників та посібників на youtube-сторінці ІМЗО. Нагадав, що заклад освіти здійснює вибір посібників та передає результати вибору в електронному вигляді до органу управління освітою Славської селищної ради  з 18 до 25 грудня 2023 року.  Повідомив про результати вибору посібників для 1 класу, оформлені відповідно до зразка оформлення результатів вибору посібників.

 

УХВАЛИЛИ:

  1. Схвалити результати вибору наступних електронних версій оригінал-макетів посібників для 1 класу закладів загальної середньої освіти, поданих на конкурсний відбір посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (1 клас):
  1. «Математика». Навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (до 3-х частин). Автори: Гісь О.М., Філяк І.В. – 13 посібників.

Альтернатива:

  • Богданович М.В., Назаренко А.А.;
  • Листопад Н.П.;
  • Козак М.В., Корчевська О.П.;
  • Заїка А.М., Тарнавська С.С.;
  • Істер О.С.
  1.  «Українська мова. Буквар». Навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (до 6-ти частин). Автори: Вашуленко М.С., Вашуленко О.В., Прищепа О.Ю. – 13 посібників.

Альтернатива:

  • Остапенко Г.С., Мовчун Л.В. ( у 6-ти частинах);
  • Чумарна М.І. (у 5-ти частинах);
  • Большакова І.О., Пристінська М.С. (у 6-ти частинах);
  • Пономарьова К.І. (у 6-ти частинах);
  • Богданець-Білоскаленко Н.І., Шумейко Ю.М., Клименко Л.В. (у 6-ти частинах).

 

  1. Оприлюднити протокол педагогічної ради Либохорівського ЗЗСО І-ІІ ступенів про результати вибору посібників для 1 класу на сайті закладу освіти наступного дня після оголошення висновків Конкурсної комісії, а саме: 08 січня 2024 року.

 

  Голова педагогічної ради _______________ Віктор КИРЕЙТО                                 

        Секретар       ______________ Валентина ОЗІНКОВСЬКА         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень